Praktijkondersteuners

In onze praktijk zijn 5 praktijkondersteuners werkzaam. De praktijkondersteuners werken met vaste protocollen in nauw overleg en onder de verantwoordelijkheid van uw huisarts.

Hier kunt u uw praktijkondersteuner terug vinden en zien met welke zorg zij of hij zich bezighoudt.

  

Monique S

Monique Scholten

Monique werkte eerst als doktersassistente in onze praktijk. Nu is zij werkzaam als praktijkondersteuner en begeleidt zij patiënten met diabetes, COPD, hart- en vaatziekten, kwetsbare ouderen en patiënten die willen stoppen met roken.

 

Yvonne S

Yvonne Slaats

Yvonne werkt eerst als verpleegkundige in onze wijk. Nu is zij werkzaam als praktijkondersteuner en begeleidt zij patiënten met diabetes, COPD, hart- en vaatziekten en kwetsbare ouderen.

 

Wilma

Wilma Thijssen

Wilma is verpleegkundige en heeft jarenlang gewerkt in de thuiszorg. Nu is zij werkzaam als praktijkondersteuner en begeleidt zij patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten, kwetsbare ouderen en patiënten die willen stoppen met roken.

 

Carla 

Carla Hanssen

Carla is GGZ-verpleegkundige en begeleidt patiënten met psychische klachten. Naast de behandeling van algemene psychische klachten heeft Carla specifieke ervaring bij persoonlijkheidsproblematiek, verslaving, psychotische stoornissen en chronische psychiatrie.

 

Ruud

Ruud Versteden

Ruud is pyscholoog en begeleidt patiënten met psychische klachten. Naast de behandeling van algemene psychische klachten heeft Ruud specifieke ervaring bij ontwikkelingsstoornissen (ADHD, autisme), verslaving, geheugenstoornissen, niet-aangeboren hersenletsel en neurodegeneratieve stoornissen.